Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
5 400 000 Kč
Počet obrázků8
Stavební pozemek Okrouhlo 808 m2
  • Bydlení
    Využití pozemku
  • 808 m2
    Celková plocha

Stavební pozemek Okrouhlo 808 m2

, okres Praha-západ

Obec Okrouhlo se nachází v okrese Praha-západ, kraj Středočeský, pouhých 21 km jižně od centra Prahy a 5 km severozápadně od města Jílové u Prahy a v podobné vzhlednosti je i obec Dolní Břežany. Obě tyto lokality nabízejí dostačující občanskou vybavenost včetně mateřské školky i základní školy, zdravotnického zařízení, restaurací a obchodů. V obci samotné je pak mateřská školka, prodejna farmářských výrobků Statek Okrouhlo a dětské i fotbalové hřiště s místní hospodou. Obec Okrouhlo si zachovala tradiční venkovský ráz bez satelitní výstavby a v jejím blízkém okolí začíná přírodní park Střed Čech, který je ideální pro pěší a cyklistické výlety lesem až k řekám Sázavě a Vltavě.

V obci je zastávka příměstského autobusu Pražské integrované dopravy, stanice vlaku ve Vraném nad Vltavou je vzdálena 10 minut jízdy a nejbližší stanice metra Chodov či Smíchovské nádraží 20 minut jízdy autem. Pozemek nabízí nejen vynikající místo k bydlení, ale i skvělou investiční příležitost.

Nenechte si ujít možnost vlastnit tento atraktivní pozemek. Prohlídku si můžete naplánovat ještě dnes. Pro více informací neváhejte kontaktovat.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
882519
Provize
včetně provize
Okres
Praha-západ
Datum aktualizace
14.5.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Bydlení
Vlastnicví
Osobní
Plocha parcely m2
808
Voda
Odpad
Doprava
Silnice, Dálnice, Silnice, Silnice, Vlak
Komunikace
Asfaltová

Kontaktovat makléře