Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
18 480 000 Kč

C - Úsporná
Počet obrázků32
Prodej RD, Strančice, Praha východ
  • 5 a více pokojů
    Dispozice
  • 147 m2
    Užitná plocha
  • 462 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Novostavba
    Stav objektu

Prodej RD, Strančice, Praha východ

V Zátiší, Strančice, okres Praha-východ

Prodej krásné novostavby domu z roku 2019. Velkou výhodou je dispozice 6+kk, s užitnou plochou 147 m2 a plochou pozemku 462m2. Díky použití moderních technologií a nadstandardních materiálů se jedná o kvalitní a designový projekt, v provedení, které nabízí moderní, trendy bydlení a energetickou úsporu. Celý RD citlivě zapadá do zástavby i atmosféry příjemného sousedství mladých rodin.
Dům se skládá ze dvou nadzemních podlaží, v 1. nadzemním podlaží se nachází vstupní předsíň, toaleta, obývací pokoj s designovou kuchyňskou linkou na míru, se všemi kvalitními spotřebiči zn. Siemens studioline a komora. Obývací pokoj doplňují velkoformátová okna a čisté funkcionalistické linie a výstup na terasu s upravenou zahradou. Dále prostorný pokoj pro hosty, případně lze využít jako pracovnu atd. Ve 2. podlaží najdete 3 ložnice, hlavní ložnice má ze čtvrtého původního pokoje udělanou praktickou šatnu, ale je zde možnost opětovné změny dispozice. Krásná, prostorná koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Vytápění je pomocí elektro kotle, v přízemí je podlahové vytápění, podlahová krytina vinyl a v patře radiátory. Dům má k dispozici celkem tři parkovací stání před domem, udržovanou zahradu s terasou a praktickým zahradním domkem.
Strančice je obec s domácí atmosférou a veškerou občanskou vybaveností, ZŠ, MŠ, fotbalový klub, TJ Sokol Strančice. Díky skvělé poloze a plynulému napojení na Pražský okruh se ze Strančic dostanete autem za 15 minut do centra, pravidelná MHD vás doveze do 30 minut na metro C Opatov a obrovskou výhodou je vlaková stanice s pravidelným spojem do Prahy. Milovníci golfu mají nedaleko 18 jamkové hřiště v sousední vesnici. Z dalších větších obcí jsou Průhonice, nebo Říčany vzdáleny jen pár kilometrů. Pro dohodnutí prohlídky kontaktujte makléře.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
884273
Provize
včetně provize
Okres
Praha-východ
Obec
Strančice
Ulice
V Zátiší
Datum aktualizace
14.5.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
5 a více pokojů
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Novostavba
Budova
Cihlová
Plocha parcely m2
462
Počet míst k parkování
3
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře