Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
10 980 000 Kč

C - Úsporná
Počet obrázků24
Prodej bytu 3kk s garážovým stáním, Na výsluní, Říčany
  • 3+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 92 m2
    Plocha
  • 2
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Prodej bytu 3kk s garážovým stáním, Na výsluní, Říčany

Na Výsluní, Říčany, okres Praha-východ

V exkluzivním zastoupení klienta nabízíme prostorný a moderně řešený byt 3+kk o velikosti 92 m², který se nachází ve vyhledávané části oblíbené obce Říčany u Prahy. Nabízí komfortní bydlení ideální pro rodiny nebo páry, hledající klidné místo se skvělou občanskou vybaveností.
Hlavní obytný prostor tvoří velký a světlý obývací pokoj, jehož dominantou je stylový krb a zde je také vstup přímo na balkón s plochou přes 9m2, který nabízí ideální místo pro odpočinek venku, ať už pro požívání ranní kávy či večerního posezení s přáteli. Balkón je dostatečně veliký pro umístění venkovního nábytku a nabízí krásný výhled na okolí. Součástí obývacího pokoje je také velkorysá kuchyně s dostatkem pracovní plochy a příjemný jídelní kout. Hned vedle kuchyně jsou dveře do spíže, která poskytuje bohaté úložné prostory pro potraviny a kuchyňské potřeby.
Velkorysá koupelna je vybavena dvěma umyvadly, sprchovým koutem i rohovou vanou. Toto řešení uspokojí potřeby všech členů rodiny bez ohledu na jejich preferenci koupání či sprchování.
Velkou výhodou bytu je samostatná šatna s vestavěnou skříní, ve které je velké množství úložného prostoru nejen pro oblečení a obuv, ale i pro další potřebné věci, čímž pomáhá udržovat byt v čistotě a pořádku.
Dalším benefitem, který tento byt nabízí, je sklep o ploše téměř 3m2 a garážové stání pro jeden osobní automobil. Prostor ve sklepě je vhodný pro ukládání sezónních věcí, sportovního vybavení nebo nářadí, což je velmi praktické pro každodenní život.
Nemovitost se nachází v klidné části Říčan, což je obec ceněná pro svou příjemnou atmosféru, dobrou občanskou vybavenost a výbornou dostupnost do centra Prahy. Říčany nabízejí veškeré výhody klidného městského života s blízkostí přírody a zároveň výbornou infrastrukturu a dopravní spojení.
Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfort, prostor a klidné prostředí s rychlým přístupem do hlavního města a zároveň do přírody. Nabízí vysoký standard bydlení s mnoha extra vymoženostmi, které zajišťují pohodlný a bezstarostný život. Pokud hledáte bydlení, které splní všechny vaše požadavky na moderní bydlení, tento byt by rozhodně měl být ve vašem užším výběru.
Pro bližší informace a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
731805
Provize
včetně provize
Okres
Praha-východ
Obec
Říčany
Ulice
Na Výsluní
Datum aktualizace
23.4.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
2
Dispozice bytu
3+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet míst k parkování
1
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
MHD, Silnice, Dálnice, Silnice, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře