Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
4 500 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků8
Prodej komerčního objektu v obci Damníkov
  • Cihlová
    Budova
  • Před rekonstrukcí
    Stav objektu
  • 574 m2
    Užitná plocha

Prodej komerčního objektu v obci Damníkov

Damníkov, okres Ústí nad Orlicí

Exkluzivní obchodní prostor k prodeji v obci Damníkov se nachází na adrese č.p. 64, 56123 Damníkov. Tento prostorný komerční objekt nabízí celkovou plochu 574 m2 na parcely o rozloze 2290 m2. Budova s jedním patrem poskytuje ideální příležitost pro vaše podnikání v klidném a dobře dostupném prostředí.

Prodejní cena tohoto exkluzivního obchodního prostoru je 4,500,000 Kč. Zakoupit tento majetek můžete prostřednictvím společnosti a s provizí pro prodávajícího ve výši 4%. V případě potřeby je možné využít veřejný zdroj vody a distribuci plynu. Díky asfaltové silnici a veřejnému prostředí je tento obchodní objekt ideální pro různé druhy podnikání.

Komerční nemovitost se nachází v malebném prostředí Damníkova, což zaručuje klidné a příjemné pracovní prostředí. S jeho výhodnou polohou ve středu obce máte vše, co potřebujete, na dosah ruky.

Přicházejte prozkoumat tento úžasný prostor a najděte si ideální sídlo pro vaše podnikání v Damníkově. Kontaktujte našeho makléře pro více informací a neváhejte se zeptat na další detaily. Tato nemovitost je skvělou investicí pro vaše budoucí podnikání.
Pro případného kupujícího této nemovitosti je zde možnost ,aby stávající majitel zůstal v nájmu. Vše je na společné dohodě.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
831767
Provize
včetně provize
Okres
Ústí nad Orlicí
Obec
Damníkov
Datum aktualizace
20.4.2024
Kategorie
Komerční
Druh prostor
Ostatní
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Budova
Cihlová
Plocha parcely m2
2290
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Telefon, Internet
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře