Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
14 000 Kč za měsíc

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků16
Velmi hezký byt k podnájmu - 2+kk, 43,97 m2+ balkon 5,175 m2, sklep 3,80 m2, byt po kompletní rekonstrukci
  • 2+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 1
    Podlaží
  • Panelová
    Budova

Velmi hezký byt k podnájmu - 2+kk, 43,97 m2+ balkon 5,175 m2, sklep 3,80 m2, byt po kompletní rekonstrukci

Václavské nám., Třebíč, okres Třebíč

Ve výhradním zastoupení pronajímatele Vám nabízíme k pronájmu krásný byt s jednou ložnicí a vstupem na balkon, kuchyní s obývacím pokojem, prostornou chodbou, kde je velká vestavěná šatní skříň s úložným prostorem, a vkusně vybavenou koupelnou Horka-Domky v obci Třebíč. Tento moderní byt se nachází v osobním vlastnictví, nabízí pohodlí a komfortní bydlení pro maximálně tři osoby. Celková plocha bytu činí 44 m2 s balkonem o rozloze 5.175 m2.

Byt se nachází na prvním patře budovy s výtahem a nabízí skvělé výhledy na okolní krajinu. Budova má celkem 5 podlaží, z nichž jedno se nachází v suterénu BD, kde se k bytové jednotce nachází sklep o velikosti 3,8 m2. Vytápění je zajištěno dálkovým systémem, a voda a kanalizace jsou veřejného původu.

Byt je částečně zařízený a ve velmi dobrém stavu. K dispozici je také moderní koupelna se sociálním zařízením, kde je sprchový kout, umývadlo se zrcadlem, WC, a kombinovaná pračka se sušičkou . byt je slunný a velmi světlý. Okna jsou osazená žaluziemi. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, lékaře, restaurace a různé služby.

Čistí nájemné je 14 000 Kč měsíčně + poplatky a služby ve výši 3 411 Kč. Byt je vhodný pro ty, kteří hledají klidné a moderní bydlení ve vyhledávané lokalitě nedaleko centra města Třebíč.

Nádherný byt čeká na své nové nájemníky na adrese Václavské nám. 1022/9, Horka-Domky, 67401 Třebíč. Nejlepší čas prohlédnout si byt je hned teď! Buďte první, kdo si zajistí tento skvělý a moderní domov od 1.5.2024. Prohlídky a další informace poskytne naše kancelář. Nenechte si tuto jedinečnou nabídku ujít!

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
808324
Poznámka k ceně
+ kauce 14.000 Kč + provize RK 14.000 Kč
Provize
+ provize RK
Okres
Třebíč
Obec
Třebíč
Ulice
Václavské nám.
Datum aktualizace
19.4.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
2+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Panelová
Počet podlaží objektu
7
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
MHD, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře