Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
8 498 000 Kč

B - Velmi úsporná
Počet obrázků13
Prodej exkluzivního bytu 2+kk, Vrchlabí
  • 2+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 68 m2
    Plocha
  • 0
    Podlaží
  • Skeletová
    Budova

Prodej exkluzivního bytu 2+kk, Vrchlabí

Pražská, Vrchlabí, okres Trutnov

Exkluzivně Vám nabízíme koupi velmi zdařile a s citem pro detail zařízené bytové jednotky o dispozici 2+kk s obytnou plochu 68 m² a terasou o rozloze 10 m². Nový majitel může využít také parkovací stání v podzemních garážích a cyklobox o velikosti 2,3 m2, které jsou součástí prodeje.

Tento moderní a vkusně zařízený byt se nachází v prvním nadzemním podlaží s výhledem do klidné boční ulice. Dispozice bytu je velmi praktická a prostorná, ideální pro jednotlivce nebo mladý pár. Obytný prostor je velmi světlý a prostorný díky luxusnímu designu a velkým oknům. Kuchyň je vybavena novými spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru.

Bytový dům se nachází v klidné a žádané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v blízkosti. Pokud hledáte moderní a útulné bydlení ve Vrchlabí, tato nabídka je právě pro vás. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací či prohlídku této novostavby.
Celková užitná plocha bytu činí 80 m², včetně terasy, cykloboxu a parkovacího stání. Tato moderní novostavba nabízí kombinaci pohodlí, klidu a kvalitního bydlení v jednom z nejžádanějších regionů České republiky.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
831692
Provize
včetně provize
Okres
Trutnov
Obec
Vrchlabí
Ulice
Pražská
Datum aktualizace
17.4.2024
Kategorie
Byty
Dispozice bytu
2+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Novostavba
Budova
Skeletová
Počet podlaží objektu
6
Počet míst k parkování
1
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Doprava
MHD, Silnice, Silnice, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře