Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
700 000 Kč
Počet obrázků6
Prodej pronájmu pozemku o rozloze 350 m² v obci Běleč nad Orlicí.
  • Ostatní
    Využití pozemku
  • 350 m2
    Celková plocha

Prodej pronájmu pozemku o rozloze 350 m² v obci Běleč nad Orlicí.

č.ev., Běleč nad Orlicí, okres Hradec Králové

Nabízíme na prodej pronájem pozemku o rozloze 350 m² v obci Běleč nad Orlicí.

Tento pozemek je vhodný pro výstavbu rodinné rekreační stavby. Má zastavěnou plochu o velikosti 35 m² a nachází se na adrese č.ev. 183. Pozemek se nachází v klidné oblasti obklopené přírodou na severovýchodě České republiky v krásném kraji Královéhradeckém.

Tato oblast nabízí možnost relaxace a odpočinku v prostředí bohatém na zeleni a klidu. V obci Běleč nad Orlicí se nenachází rozvody plynu a kanalizace, avšak zdroj vody je dostupný v dosahu. Tato nemovitost patří do stavebního území a je ve vlastnictví družstva. Cena tohoto pozemku je 700 000 Kč včetně DPH .

Tento pozemek je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo pro trávení volného času, daleko od městského ruchu. Nezmeškejte příležitost investovat do této krásné rekreační nemovitosti v srdci přírody. Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky kontaktujte naše makléře na telefonním čísle uvedeném v inzerátu.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
127905
Provize
včetně provize
Okres
Hradec Králové
Obec
Běleč nad Orlicí
Ulice
č.ev.
Datum aktualizace
26.4.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Ostatní
Vlastnicví
Družstevní
Plocha parcely m2
350
Odpad
Komunikace
Neupravená

Kontaktovat makléře