Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
4 246 000 Kč

D - Méně úsporná
Počet obrázků16
Prodej bytu 3+1 s terasou v menším bytovém domě Votice, ulice Martinů
  • 3+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 70 m2
    Plocha
  • 2
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Prodej bytu 3+1 s terasou v menším bytovém domě Votice, ulice Martinů

Martinů, Votice, okres Benešov

Na prodej nabízím byt 3+1 s terasou, nedaleko centra Votic v ulici Martinů, ve Středočeském kraji. Byt se je ve 2. patře 2 patrového cihlového domu má užitnou plochu 70 m2 + terasu o velikosti 7 m². Kromě toho byt nabízí také sklep cca 2 m2. V domě najdete i společné prostory (sušárna, kolárna..)

Tento byt prošel částečnou rekonstrukcí. V bytě je pěkná, prostorná kuchyně s krásným výhledem, kuchyňská linka, na oknech jsou el ovládané předokenní žaluzie, zdařilá koupelna se sprchovým koutem a připojením na pračku. Na nového majitele zbývají dokončit poslední práce, jako jsou obložky dveří, podlahy a výmalba (doladíte si barvy a provedení podle svého vkusu a preferencí!).

Byt je umístěn v klidné části města s výbornou dostupností do centra a veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí, kde najdete školu, školku, koupaliště, nedaleko sjezdařský areál "Monínec"

Votice jsou výhodné svou polohou a svým napojením na Integrovanou dopravu, díky které je dobré spojení do Prahy Vlakem i autobusem.
Pokud hledáte prostorný a světlý byt s vlastní terasou, tento byt ve Voticích by mohl být vaší ideální volbou. Pro další informace mne neváhejte kontaktovat na mail, rád Vám poskytnu veškeré informace a domluvím prohlídku. Nezmeškejte tuto příležitost pořídit si bydlení v dobře řešeném bytě s příjemným okolím.
Případnou hypotéku Vám pomohu vyřídit.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
808260
Poznámka k ceně
Cena včetně provize!
Provize
včetně provize
Okres
Benešov
Obec
Votice
Ulice
Martinů
Datum aktualizace
29.4.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
2
Dispozice bytu
3+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Telefon, Satelit
Doprava
Silnice, Silnice, Silnice, Autobus, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře