Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
3 290 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků26
Prodej rodinného domu 230 m², se zahradou 145 m², Vyškov Opatovice, okres Vyškov
  • 3 pokoje
    Dispozice
  • 230 m2
    Užitná plocha
  • 459 m2
    Plocha parcely
  • Smíšená
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Prodej rodinného domu 230 m², se zahradou 145 m², Vyškov Opatovice, okres Vyškov

Opatovice, Vyškov, okres Vyškov

Nabízíme k prodeji rodinný dům s dispozicí 3+1 ve Vyškově, v městské části Opatovice. Tento dům se nachází na pozemku o celkové rozloze 459 m² a disponuje zahradou o velikosti 145 m². Dům je přízemní a součástí je malý sklípek.

Nemovitost disponuje dvěmi pokoji, obývacím pokojem, kuchyní, koupelnou a samostatnou toaletou. Dále je v přízemí k dispozici spíž na potraviny a dvě kůlny přístupné ze zahrady. Půda je vhodná pro realizaci půdní vestavby. Dům je ve velmi dobrém stavu. V roce 2014 došlo k napojení na obecní kanalizaci, v roce 2015 byla vystavěná nová střecha z pálených tašek. K domu náleží zahrada, na kterou je možné se dostat průjezdem domu.

Dům je napojen na tyto inženýrské sítě - obecní vodovod, elektrická přípojka, obecní kanalizace, plynovod. Na zahradě se nachází vlastní studna s užitkovou vodou. Vytápění nemovitosti zajišťuje krb na tuhá paliva, který je napojený na radiátory. Dále k vytápění slouží plynové vafky a další krbová kamna v pokoji. Ohřev vody je pomocí elektrického bojleru. Podlahy v domě jsou dřevěné či betonové, pokryté plovoucí podlahou, keramickou dlažbou či kobercem.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení v příjemném prostředí se snadnou dostupností do města Vyškov. Opatovice jsou místní částí města Vyškov a leží 5 km severozápadně od Vyškova. V Opatovicích se nachází MŠ a zastávka MHD. Veškerá občanská vybavenost je k dispozici ve Vyškově - MŠ, ZŠ, Česká pošta, obvodní a dětský lékař, lékárna, supermarkety, večerky, kadeřnictví a další služby. Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo prohlídku tohoto rodinného domu.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
808266
Provize
včetně provize
Okres
Vyškov
Obec
Vyškov
Ulice
Opatovice
Datum aktualizace
26.4.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
3 pokoje
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Smíšená
Plocha parcely m2
459
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD, Silnice, Dálnice, Silnice, Silnice, Autobus, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře