Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
500 Kč za m2/měsíc

C - Úsporná
Počet obrázků3
Obchodní prostory v centru Zlína
  • Skeletová
    Budova
  • Velmi dobrý
    Stav objektu
  • 22 m2
    Užitná plocha

Obchodní prostory v centru Zlína

Vavrečkova, Zlín

Nabízíme k pronájmu komerční prostory v centru města Zlína.
Prostory jsou situovány v přízemí budovy, což zajišťuje snadný a pohodlný přístup pro zákazníky. V budově sídlí kolem 30ti firem, prostory jsou umístěny přímo naproti výtahu a vchodu do restaurace, takže je zaručen pohyb potenciálních zákazníků. Tento objekt, postavený v roce 1918 a renovovaný v roce 2015, je ve vynikajícím stavu a nabízí moderní zařízení a vybavení. V okolí budovy je několik parkovišť.

Prostory jsou ideální pro obchodní účely, jako například prodejna nebo výstavní prostor. Díky své skvělé poloze v centru města a výborné dostupnosti je toto místo atraktivním místem pro podnikání. K dispozici je veřejná kanalizace a voda, což zajišťuje pohodlné podmínky pro provoz.

Cena pronájmu je 500 Kč za metr čtvereční měsíčně. Pro více informací neváhejte kontaktovat naši realitní kancelář. Tento komerční prostor je skvělou příležitostí pro rozvoj vašeho podnikání v centru Zlína. Buďte s námi součástí prosperující obchodní komunity!

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
319373
Poznámka k ceně
1x nájem - kauce, 1x nájem - provize RK
Provize
+ provize RK
Obec
Zlín
Ulice
Vavrečkova
Datum aktualizace
2.4.2024
Kategorie
Komerční
Číslo podlaží v domě
1
Druh prostor
Obchodní prostory
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Skeletová
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře