Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Rezervované
7 000 Kč za měsíc

C - Úsporná
Počet obrázků9
Pronájem bytu 2+1 (zařízený!)
  • 2+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 50 m2
    Plocha
  • 3
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Pronájem bytu 2+1 (zařízený!)

B. Němcové, Žacléř, okres Trutnov

Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu slunný byt po zdařilé rekonstrukci o dispozici 2+1 s celkovou výměrou 58 m2, který se nachází ve 3 nadzemním podlaží zatepleného cihlového domu (bez výtahu) ve městě Žacléř. Vzdálenost od Trutnova cca 15 km (20 min.).
Jedná se o moderní bydlení v klidné části města s dobrou občanskou vybaveností (obchody, pošta, restaurace, sportoviště apod.), přímo naproti domu jsou malé potraviny. Ve vzdálenosti do 100 m je základní škola, mateřská školka i základní umělecká škola, proto je bydlení vhodné i pro menší rodinu.
Za vstupními dveřmi do bytu je prostorná předsíň (5,5m2), ze které se vchází do koupelny s rohovou vanou (2m2) a samostatné toalety (1m2), dále do ložnice (15,5m2) a do obývacího pokoje s jídelním koutem (17,5m2), který navazuje na plně vybavenou kuchyni (8m2). Ve dvou pokojích jsou položeny parkety, v kuchyni moderní PVC a v předsíni, koupelně a toaletě dlažba. Okna jsou plastová (trojsklo) a směrují na jihozápad.
Bytová jednotka je nabízena k pronájmu plně vybavená. Ložnice s manželskou a patrovou postelí (spaní až pro 4 osoby), včetně šatních skříní, komody a nočních stolků. V obývacím pokoji je rohová sedačka, jídelní stůl se židlemi a TV stolek s televizí. Kuchyňská linka je rovněž plně vybavena (plynový sporák s el. troubou, lednice vč. mrazáku, mikrovlnná trouba). V koupelně je k dispozici pračka. Zavedena je kabelová televize (Magenta) a vysokorychlostní internet.
Byt je vymalovaný do bílé barvy, uklizený a připravený k nastěhování.
Vytápění i ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Bytový dům je dostatečně zateplen a PENB odpovídá klasifikaci C.
K bytu náleží dva sklepy velikosti 1,7 m2 a 6,8 m2. Parkování je k dispozici před/za domem.
Nájemné činí 7.000,- Kč/měsíčně, záloha na vodu a služby (el. spol. prostory + komun. odpad) 2550,- Kč/měsíčně (3 os.), plyn a el. energie se přepisuje na nájemníka (předpokládaná záloha 2500,- Kč/měsíčně plyn a 700,- Kč/měsíčně el. energie). Při převzetí bytu hradí budoucí nájemník vratnou kauci ve výši 20.000,- Kč a provizi RK ve výši jednoho nájmu + DPH.
Smlouva se uzavírá na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení.
V případě zájmu o více informací či prohlídku kontaktujte makléře.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
754637
Provize
+ provize RK
Okres
Trutnov
Obec
Žacléř
Ulice
B. Němcové
Datum aktualizace
24.4.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
3
Dispozice bytu
2+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
4
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Silnice, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře