Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Zlevněné
14 490 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků14
Exkluzivní vila v Klobukách s nádherným výhledem a udržovanou zahradou
  • 4 pokoje
    Dispozice
  • 214 m2
    Užitná plocha
  • 736 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Exkluzivní vila v Klobukách s nádherným výhledem a udržovanou zahradou

Učitelská, Klobuky, okres Kladno

Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům s dispozicí 4+1 s impozantně rozlehlou vstupní halou, dvěma koupelnami, obývacím pokojem s krbem a třemi pokoji v patře, přičemž jeden má i nádherný atelier. Kuchyně nabízí dostatek prostoru a součástí je i technická místnost. Tento domov se nachází se na adrese Učitelská 177, ve městě Klobuky. Moderní dům disponuje celkovou užitnou plochou 214 m². K dispozici je také venkovní sklep s klenutými stropy o velikosti 24 m². Do sklepa je přístup venkovním decentním schodištěm přímo ze zahrady. Z obývacího pokoje se dostanete na krásnou a prostornou terasu a následně z ní na zahradu s rozlohou 562 m², která poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a rodinné aktivity. Dům je situován na jižním svahu, kde se krásně odrážejí sluneční paprsky a máte překrásný výhled na okolní zeleň a kostel Sv. Vavřince, který je dominantou obce Klobuky.

Dům má dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží. Nabízí výjimečný komfort a prostor pro celou rodinu. Od roku 2013 do roku 2022 byly provedeny dílčí rekonstrukce, které zahrnovaly jak vnější, tak i vnitřní modernizaci nemovitosti. Dům je částečně zařízený a nabízí veškeré pohodlí a komfort pro Vaše bydlení.

V prvním nadzemním podlaží se nachází prostorná předsíň, a vstup do garáže a sklepa. Impozantní hala se schodištěm do patra, kuchyň propojená s technickou místností, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Centrální místností je obývací pokoj s moderním krbem, který vytápí i dvě místnosti v prvním patře. Na podlaze je dřevěná, kazetová podlaha, která je v jiném vzoru i v hale. Velká francouzská okna (hliník) přes celou jižní stěnu zajišťují dostatek světla a propojení se zahradou při vstupu na velkou terasu.

Z haly se dřevěným schodištěm dostaneme do druhého nadzemního podlaží, kde jsou tři ložnice a ateliér. Je zde krásná, prostorná koupelna s vanou, bidetem, toaletou a dvěma umyvadly. Hlavní zdroj vody je vlastní studna. Do domu je též přiveden veřejný vodovod (přípojka v garáži). Odpad je řešen jímkou. Budova je vytápěna krbem a plynovým kotlem. (Nové, ekonomické rozvody v mědi). Střecha je pultová a pokrytá kvalitním pozinkovaným plechem. Dům je částečně podsklepen, cca 25 m² - tři místnosti.

V obci se nachází mateřská a základní škola - cca 5 minut od domu, zdravotní středisko, pošta, potraviny. Je zde vlaková a autobusová doprava. Dojezdové vzdálenosti na letiště Václava Havla jsou 20 minut, na P+R Zličín cca. 25 minut. Také se buduje nový dopravní uzel, který dopravní situaci ještě zlepší a tím přispěje k Vašemu cestovnímu komfortu.

Tento půvabný dům čeká na své nové majitele, kteří ocení jeho jedinečné vlastnosti a pohodlí. Nejlepší je si prohlédnout tuto nemovitost osobně, aby bylo možné poznat veškeré její kouzlo a potenciál. Pro více informací nebo k domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat našeho makléře. Toto je výjimečná příležitost k získání skvělého domova v prostředí města Klobuky.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
343094
Provize
včetně provize
Okres
Kladno
Obec
Klobuky
Ulice
Učitelská
Datum aktualizace
23.4.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
4 pokoje
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Plocha parcely m2
736
Počet míst k parkování
2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře