Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
13 490 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků21
Prodej rodinného domu, Světice
  • Atypický
    Dispozice
  • 113 m2
    Užitná plocha
  • 790 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Prodej rodinného domu, Světice

Na Žlábku, Světice, okres Praha-východ


Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout samostatně stojící rodinný dům o podlahové ploše 113 m2, s garáží, na krásném místě v obci Světice. Dům je cihlový /Porotherm/, se sedlovou střechou s betonovými taškami, plastovými okny /dvojskla/ a vstupem na terasu. Zdrojem vytápění je tepelné čerpadlo, v domě je podlahové topení a radiátory. Dům je napojen na obecní kanalizaci a vodovod. Dispozice domu: ze zádveří se dostaneme do centrální chodby, ze které je vstup do kuchyně a prostorného obývacího pokoje, kde se nachází i krbová kamna. Z obývacího pokoje je možný vstup na terasu domu. V kuchyni je přístupná malá praktická spíž. V chodbě je samostatné WC. Schodištěm se dostaneme do patra, kde se nachází tři samostatné pokoje a větší koupelna s vanou, a zároveň sprchovým koutem. Ze dvou pokojů je možný vstup na balkon.
Garáž je umístěná na boční straně domu, je přístupná pouze zvenku. Nachází se v ní technická místnost. Celý dům je napojen na zabezpečovací systém Jablotron. Dům byl zkolaudován v roce 2008. Parkování aut je možné i na ulici před domem.
Obec Světice se nachází 2 km od Říčan, kde je veškerá občanská vybavenost. V samotných Světicích je OÚ, MŠ, dvě ZŠ, gymnázium, sportovní hala. Světice- Říčany: 5 min autem, Světice- Praha: 15 min autem, 30 min vlakem. V blízkosti domu se nachází autobusová zastávka /5 min pěšky/, vlaková zastávka /2 min pěšky/. Dům je k nastěhování 7/2024. Určitě doporučujeme prohlídku, neváhejte kontaktovat makléře.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
24SH107
Okres
Praha-východ
Obec
Světice
Ulice
Na Žlábku
Datum aktualizace
24.3.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
Atypický
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Plocha parcely m2
790
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře