Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
24 980 000 Kč

D - Méně úsporná
Počet obrázků18
Výjimečný byt na prodej 4kk 125m, skvělá lokalita v centru Prahu na metru a tramvaji Malostranská, přesto blízko k přírodě Letná, Praha 1, Malá Strana, Valdštejnská ulice.
  • 4+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 125 m2
    Plocha
  • 2
    Podlaží
  • Mezonet
    Typ bytu
  • Cihlová
    Budova

Výjimečný byt na prodej 4kk 125m, skvělá lokalita v centru Prahu na metru a tramvaji Malostranská, přesto blízko k přírodě Letná, Praha 1, Malá Strana, Valdštejnská ulice.

Valdštejnská, Malá Strana, Praha, okres Hlavní město Praha

Světlý, prostorný více než stometrový byt s výjimečnou polohou a výhledem na Pražský hrad je příjemný i komfortní pro rodinný život nebo práci. Pár minut pěšky a jste centru Prahy i v přírodě Letenských sadů nebo se metrem z Malostranské stanice přiblížíte kamkoliv kam bude třeba.

Chytrá dispozice mezonetového bytu umožnuje i více generační bydlení a díky výhodné lokalitě v historickém centru i lukrativní adrese je ideální volbou pro ty, kteří hledaní kombinaci luxusu a pohodlného bydlení v blízkostí všech důležitých míst ve městě nebo jen zajímavou příležitost na kapitálové zhodnocení nemovitostí.

Byt je v měšťanském renesančním domě po rekonstrukci s klidným vnitroblokem, který je k užívání hlavně v letních měsících.
Dispozičně je řešen jako 4kk má západní a východní orientaci.
Prostorný obývací pokoj je spojený s kuchyňským koutem, ložnicí a koupelnou, do patra nás zavede dřevěné schodiště, kde se mám otevře rozlehlý obývací pokoj s kuchyní s vestavěnými spotřebiči, jídelním koutem a okny s výhledem na Pražský hrad, ložnice a velká druhá koupelna.
Designový dřevěný interiér je vytvořený na míru.

V okolí využijete restaurace, kavárny, také školy – mateřská školy, soukromá Park Lane International School a Malostranské gymnázium. 50m od domu je metro i tramvajová zastávka, v pěším dosahu po centru. Čtvrť zpříjemňuje několik krásných šlechtických zahrad a historické Vojanovy sady.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
129209
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu a všech poplatků
Provize
včetně provize
Okres
Hlavní město Praha
Obec
Praha
Městská část
Praha 1
Část obce
Malá Strana
Ulice
Valdštejnská
Datum aktualizace
23.4.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
2
Dispozice bytu
4+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
MHD, Silnice
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře