Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Zlevněné
350 000 Kč
Počet obrázků18
Chata pro mladé i starší, na relax i zahradničení

Chata pro mladé i starší, na relax i zahradničení

Bukovice, Jeseník, okres Jeseník

Nabízíme k prodeji chatu na vlastním pozemku se záhony, keři i stromy v osobním vlastnictví v zahrádkářské oblasti v Bukovice u Jeseníka.
Chata je podsklepená, spodní část kamenná, vrchní část dřevostavba, ve velmi dobrém stavu, udržovaná. Pozemek s chatou prodává původní majitelka , nestřídali se zde další majitelé ani nájemníci. Je vhodná k rekreaci nebo k aktivnímu zahradničení. Je podsklepená, má tedy i technické zázemí. Ve sklepním prostoru je i samostatná místnost na zavařeniny, potraviny všeho druhu nebo sezónní zeleninu a ovoce.

Chata má rozměr 16m2 jak ve sklepní části, tak v obytné části, kde je zasklená veranda, z ní vchod do kuchyňky s odpočinkovou částí a krásnými výhledy na Šerák, Keprník a okolní louky a lesy. Za chatou je terasa k posezení nebo grilování, před chatou je ohniště a vedle chaty záhony. Pozemek patřící k chatě má velikost 186 m2.
V této kolonii je rozvod vody společný a výhodou tohoto pozemku je, že rozvodné potrubí pro závlahový systém je přímo před pozemkem. Stačí tedy jen hadice a můžete zalévat. Elektřina zde není zavedena. Vjezd do zahradní kolonie je ze dvou stran a je možné si sem cokoli dovézt nebo odvézt. Auta však smí parkovat jen před vjezdy.

Toto místo je ideální pro ty, kteří žijí v bytě, ale rádi by vlastnili i kousek místa v přírodě, nebo ty, kteří nemají vlastní zahrádku a rádi by si něco vypěstovali.
Do centra Jeseníku je to autem 2,2 km a jste zde za 3 minuty, pěšky sem je to 1,4 km. Autobus z centra jede k této lokalitě 16 minut.
Chata se prodává včetně zařízení a nářadí, které je třeba k údržbě chaty a pozemku.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
36663
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Jeseník
Obec
Jeseník
Část obce
Bukovice
Datum aktualizace
27.4.2024
Kategorie
Ostatní
Typ objektu
Ostatní
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Smíšená
Počet podlaží objektu
3
Plocha parcely m2
186
Zástavba
Rekreační
Voda
Dálkový vodovod
Doprava
Silnice, Autobus, Vlak
Komunikace
Neupravená
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře