Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
3 590 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků19
Prodej bytu 3+1 s lodžií 75 m2
  • 3+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 65 m2
    Plocha
  • 4
    Podlaží
  • Panelová
    Budova

Prodej bytu 3+1 s lodžií 75 m2

1. máje, Třemošnice, okres Chrudim

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme hezký, slunný byt 3+1 s lodžií, s užitnou plochou 75 m2. Byt je v osobním vlastnictví a je po rekonstrukci ve velmi dobrém stavu. Nachází se ve 4 nadzemním podlaží bytového domu bez výtahu. Adresa bytu 1. máje 251, obec Třemošnice poskytuje pohodlné a klidné bydlení s výbornou občanskou vybaveností.

Dispozičního uspořádání bytu a orientace bytu na jižní stranu nabízí velmi příjemné bydlení. Vstupní hala s dlažbou je velmi prostorná a umožňuje přímý vstup do všech místností včetně koupelny, samostatné toalety, velké komory, kuchyně, obývacího pokoje, ložnice a dětského pokoje. V kuchyni je nová kuchyňská linka včetně el. spotřebičů. Kuchyň širokým vstupním prostorem bez dveří navazuje přímo na velký obývací pokoj. V ložnici a v dětském pokoji jsou praktické hluboké vestavěné skříně. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii s plochou 5,5 m2. V celém bytě jsou plastová okna. K bytu patří sklep o výměře 4,5 m2

Vytápění bytů v tomto bytovém domě je prozatím ústřední dálkové, ale v nejbližší době se přejde na vytápění z vlastní plynové kotelny. Současně se řeší zateplení domu. Parkování je možné před domem.

Vzhledem k tomu, že se jedná o zajímavou nabídku na pohodové a klidné bydlení, doporučuji prohlídku. Nabízíme možnost zajištění výhodného financování.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
24SH101
Provize
včetně provize
Okres
Chrudim
Obec
Třemošnice
Část obce
Třemošnice
Ulice
1. máje
Datum aktualizace
5.4.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
4
Dispozice bytu
3+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Panelová
Počet podlaží objektu
4
Plocha lodžie m2
5
Lodžie
ano
Zástavba
Obchodní a obytná
Elektřina
230V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře