Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Prodané
3 998 000 Kč

C - Úsporná
Počet obrázků25
Prodej prostorného bytu 3+1 ve Vrchlabí
  • 3+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 4
    Podlaží
  • Panelová
    Budova

Prodej prostorného bytu 3+1 ve Vrchlabí

Školní, Vrchlabí, okres Trutnov

Exkluzivně Vám ke koupi nabízím PROSTORNOU bytovou jednotku 3+1 v osobním vlastnictví o užitné ploše 77 m2. Byt se nachází ve městě Vrchlabí, ve třetím nadzemním podlaží bytového domu a nabízí pěkný VÝHLED NA PANORAMA KRKONOŠ.

Bytová jednotka 3+1 disponuje velkou vstupní chodbou, samostatnou kuchyní, obývacím pokojem, ložnicí, dětským pokojem, koupelnou s rohovou vanou a oddělenou toaletou. K bytu náleží lodžie a sklepní kóje. Okna jsou plastová a vytápění a ohřev vody je řešen dálkově ze společné kotelny. Plyn zde v domě slouží k vaření. Pro uskladnění věcí využijete vestavné skříně na chodbě a v ložnici a ve společných prostorách domu jsou Vám k dispozici ještě další skladové prostory.

Byt byl zrekonstruován v roce 2012 (zděné jádro, koupelna, WC + rozvody, atd.). Celý dům byl také nedávno revitalizován, má novou střechu s izolací, zábradlí na lodžiích, nově opravené venkovní panelové spoje a již dříve zde byla provedena rekonstrukce stoupaček a výtahu. Dům je postaven z panelů s izolací, proto není zateplen venkovní izolací a má nyní třídu energetické náročnosti budovy (PENB) C – ÚSPORNÁ.

U domu je zastávka MHD a na zahradě před domem se nachází dětské hřiště. Parkování vozidel je možné také na ulici u domu. Město Vrchlabí disponuje plnou občanskou vybaveností.

Tento byt nabízí prostor pro POHODLNÉ RODINNÉ BYDLENÍ. Pokoje zde nejsou průchozí a lze ho hned bez problému užívat bez dalších investic. Nezmeškejte tuto zajímavou příležitost vlastnit byt v osobním vlastnictví v krásném městě Vrchlabí.

Kontaktujte mě pro více informací a prohlídku.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
98899
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Trutnov
Obec
Vrchlabí
Část obce
Vrchlabí
Ulice
Školní
Datum aktualizace
23.4.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
4
Dispozice bytu
3+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Panelová
Počet podlaží objektu
9
Plocha lodžie m2
3
Lodžie
ano
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
MHD, Silnice, Autobus, Vlak
Komunikace
Betonová
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře