Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
25 999 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků37
Prodej areálu bývalé školy v přírodě zvaná Sklárna, v odlehlé lokalitě uprostřed lesa cca 6 km od obce Žihle
  • Smíšená
    Budova
  • Před rekonstrukcí
    Stav objektu
  • 8175 m2
    Užitná plocha
  • Samota
    Umístění objektu
  • 12
    Parkování

Prodej areálu bývalé školy v přírodě zvaná Sklárna, v odlehlé lokalitě uprostřed lesa cca 6 km od obce Žihle

Nový Dvůr, Žihle, okres Plzeň-sever

V exkluzivním zastoupení majitele nabízím k prodeji areál bývalé školy v přírodě zvaná Sklárna, který se nachází v odlehlé lokalitě uprostřed lesa vzdálené cca 6 km po asfaltové komunikaci od obce Žihle v nejsevernějším výběžku okresu Plzeň – sever. Areál postavený v letech 1979 až 1981 se skládá z několika samostatných objektů, má vlastní technické zázemí v podobě kotelny na dřevo-štěpku, vlastní vodárnu, několik studní, vlastní čistírnu odpadních vod a trafostanici. Jádro tvoří ubytovací objekty označeny jako A, B a C, které jsou propojeny vytápěnou chodbou s objektem školy, tělocvičny a jídelny s plně vybavenou kuchyní. Celý areál je výjimečný velikostí pozemků celkem 84.978 m2 a ubytovací kapacitou celkem až 350 lůžek. Všechny 3 ubytovací objekty jsou plně podsklepeny, mají společné prostory, sklady, kanceláře, oddělené umývárny a toalety. 2 objekty jsou čtyřpodlažní, jeden pětipodlažní. Objekty A a B jsou v původním stavu. Objekt C je po rekonstrukci, která proběhla v roce 2008, kdy byla provedena oprava střechy, výměna skel, zateplení obvodového pláště, úprava interiéru, vybudování sociálních zařízení v pokojích a nové vybavení pokojů. Objekty A a B již nevyhovují současným standardům a je třeba jejich rekonstrukce včetně kompletního technického zázemí celého areálu.
Pokud Vás tato investiční příležitost zaujala, neváhejte mě kdykoliv kontaktovat a dohodneme si termín osobní prohlídky, na které Vám nemovitost představím.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
11012024
Provize
včetně provize
Okres
Plzeň-sever
Obec
Žihle
Část obce
Nový Dvůr
Datum aktualizace
4.3.2024
Kategorie
Komerční
Druh prostor
Ubytování
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Budova
Smíšená
Počet podlaží objektu
5
Plocha parcely m2
84978
Počet míst k parkování
12
Zástavba
Rekreačně nevyužitá
Doprava
Silnice
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře