Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
5 850 000 Kč

F - Velmi nehospodárná
Počet obrázků25
Prodej usedlosti, 5+1, 176m2, pozemek 1877m2, Kozlovice
  • 5 a více pokojů
    Dispozice
  • 176 m2
    Užitná plocha
  • 1877 m2
    Plocha parcely
  • Smíšená
    Budova
  • Dobrý
    Stav objektu
  • Klidná část obce
    Umístění objektu

Prodej usedlosti, 5+1, 176m2, pozemek 1877m2, Kozlovice

Kozlovice, okres Plzeň-jih

Dva rodinné domy s bazénem a velkou zahradou. K prodeji nabízíme rozlehlou nemovitost v obci Kozlovice, nedaleko Nepomuka. Nabídku tvoří čtyři stavby ve funkčním celku – dva rodinné domy (každý má svoje číslo popisné, č. p. 65 a č. p. 64) a dvě stodoly na pozemku o celkové výměře 1877m2. Nemovitosti jsou po částečné rekonstrukci, trvale obývané a udržované. Domy mají společný zdroj vody a elektřiny, společně vyřešenou splaškovou kanalizaci, ale s možností samostatných vjezdů.

Dům č. p. 65 disponuje v přízemí prostorným obývacím pokojem s kancelářským koutem, kuchyňským prostorem a koupelnou (včetně toalety, ohřev TUV bojlerem), v podkroví jsou dvě útulné ložnice. Topení je zajištěno lokálně – krbovými kamny na dřevo, je zde ale provedena příprava na ústřední plynové topení. Přípojka na plyn je vyvedena v oplocení, plynoměr není osazen. Rekonstrukční práce probíhají cca od roku 2016, kdy byla položena nová střešní krytina, latě a střešní fólie, zároveň byla v podkroví založena izolační vata a následně zateplena fasáda. Okna (opatřena předokenními roletami) i dveře vyměněna za nová. Proběhla i částečná výměna vnitřních rozvodů. Dům je částečně podsklepený.

Dům č. p. 64 má v přízemí světnici s původními kachlovými kamny kombinovanými s pecí, a ložnici. Kachlová kamna zajišťují nejen vytápění, ale i vaření a pečení. K dispozici též koupelna s toaletou (ohřev TUV též bojlerem). Vnitřní rozvody převážně původní. Na obytnou část navazuje bývalá maštal a stodola, která je nyní upravená na kryté parkování, vše s novou střešní krytinou, laťováním a střešní fólií. Sklepní místnost pod č. p. 64 není přístupná.

Domy mají společné venkovní posezení, společnou okrasnou zahradu s bazénem a prostorem ke slunění a velkou užitkovou zahradu, která je přístupná průjezdem ve stodole. Stodoly poskytují velkou plochu zastřešeného prostoru k širokému využití.

Nemovitost dobře poslouží k trvalému bydlení i početnější rodiny, která jistě ocení krátkou dojezdovou vzdálenost do Nepomuka, kde je široká občanská vybavenost. Stejně dobře poslouží i k rekreaci pro trávení volného času třeba zahradničením, nebo lenošením u bazénu, šikovně ukrytého před okolním světem. Díky své rozloze a dobrému napojení na obecní komunikaci může ovšem nemovitost sloužit i k rozmanitým podnikatelským účelům.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
BRE2314
Provize
včetně provize
Okres
Plzeň-jih
Obec
Kozlovice
Část obce
Kozlovice
Datum aktualizace
8.3.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Chalupa
Dispozice domu
5 a více pokojů
Stav objektu
Dobrý
Budova
Smíšená
Plocha parcely m2
1877
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V, 400V
Voda
Místní zdroj
Odpad
Septik
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Silnice, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře