Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Zlevněné
5 484 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků24
Libouchec / Prodej dvoupodlažní chalupy o velikosti 5+1, zastavěná plocha 197 m2, pozemek 1467 m2, v klidné lokalitě obce.
  • 220 m2
    Užitná plocha
  • 1467 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Dobrý
    Stav objektu
  • Klidná část obce
    Umístění objektu

Libouchec / Prodej dvoupodlažní chalupy o velikosti 5+1, zastavěná plocha 197 m2, pozemek 1467 m2, v klidné lokalitě obce.

č.ev., Libouchec, okres Ústí nad Labem

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji částečně zařízenou prostornou dvoupodlažní chalupu o velikosti 5+1 v klidné lokalitě obce Libouchec s krásným výhledem do okolí. Součástí objektu jsou , kromě obytných místností, dvě garáže, velká dílna a sklep. V přízemí chalupy se hlavním vchodem vchází do předsíně z které je napravo vstup do prostorné koupelny se sprchovým koutem, bojlerem a WC, nalevo do obývacího pokoje s kachlovými kamny s krbovou vložkou, z obývací ho pokoje se vchází do kuchyně. Z předsíně se po schodech vchází do prvního patra, ve kterém je ložnice a další tři pokoje. Vytápění je zajištěno krbovou vložkou. V roce 2010 byla provedena rekonstrukce střechy a položena krytina z pálené tašky, v roce 2013 udělána nová fasáda a plastová okna. Elektrika 220/230, septik. Umístění chalupy je na klidném místě, které zajišťuje příjemný pobyt. Příjezd k chalupě je po místní asfaltové komunikaci. Vzhledem k vybavení chalupy je možné její celoroční využití. Na prostorné zahradě je umístěn skleník o velikosti 12 m2. Pokud hledáte místo pro odpočinek a klidné bydlení, zavolejte a domluvíme prohlídku nabízené nemovitosti. Vzhledem k tomu, že u této nemovitosti není ke dni zveřejnění inzerce zpracovaný energetický štítek je nemovitost inzerována v energetické třídě G.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
129300
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Ústí nad Labem
Obec
Libouchec
Část obce
Libouchec
Ulice
č.ev.
Datum aktualizace
16.4.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Chalupa
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Plocha parcely m2
1467
Odpad
Septik
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře