Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Zlevněné
6 990 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků18
Prodej chalupy, rodinného domu v obci Stárkov s pozemkem 10.000m2
  • 629 m2
    Užitná plocha
  • 10000 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Dobrý
    Stav objektu
  • Polosamota
    Umístění objektu

Prodej chalupy, rodinného domu v obci Stárkov s pozemkem 10.000m2

Stárkov, okres Náchod

Nabízíme vám ke koupi výjimečnou nemovitost nejen k bydlení či podnikání s pozemkem cca 10.000m2. Nemovitost se nachází v centru obce Stárkov, nedaleko Teplic nad Metují, Teplických skal. Jedná se o nemovitost postavenou okolo roku 1900 ve stylu sudetské architektury. Nemovitost je v původním stavu (až na pár výjimek) přičemž jsou zachovány základní a původní architektonické prvky té doby. Nemovitost je napojena na elektrickou energii a na obecní vodovod. Na nemovitosti neváznou žádná práva třetích osob a subjektů. Pod současnou střešní krytinou se nachází původní dřevěná šindelová krytina. Budova je částečně podsklepena. Objekt je určen k celkové rekonstrukci. V přízemí nemovitosti se nachází několik místností, garáže, stáje. V prvním nadzemním podlaží, zhruba nad polovinou domu, jsou 2 větší místnosti. Ve druhém nadzemním podlaží budovy je prostor pro zbudování pokojů. Nemovitost je vhodná k vybudování penzionu, restaurace či koňského ranče. Nebo k bydlení či rekreaci. Pozemky náležící k nemovitosti jsou územním plánem určené k zástavbě rodinnými domy venkovského typu.
Nad rámec této nemovitosti nabízíme k prodeji 1/3 podílu na orné půdě za nemovitostí o velikosti cca 116 000m2 a lesní pozemek o rozloze 529m2.Více informací v RK.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
99537
Poznámka k ceně
Zlevněno
Provize
včetně provize
Okres
Náchod
Obec
Stárkov
Část obce
Stárkov
Datum aktualizace
21.4.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Chalupa
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
2
Plocha parcely m2
10000
Zástavba
Venkovská
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Doprava
Silnice, Autobus, Vlak
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře