Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
8 748 000 Kč

B - Velmi úsporná
Počet obrázků16
Prodej rodinného domu 4+kk
  • 4 pokoje
    Dispozice
  • 100 m2
    Užitná plocha
  • 282 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Novostavba
    Stav objektu

Prodej rodinného domu 4+kk

Kojetice, okres Mělník

Nabízíme Vám k prodeji levný dvoupodlažní rodinný dům o velikosti 4+kk nacházející se v Kojeticích, 30 minut do centra Prahy. Jedná se o pozemek o velikosti 282 m2, z toho zastavěná plocha 100 m2. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, komora pod schody a WC, dále technická místnost s kotlem (mj. s plánovaným prostorem pro pračku a sušičku) a zádveří.. Při vstupu do druhého patra se dostaneme do 3 neprůchozích pokojů, dále se zde nachází koupelna s vanou.

Ke domu náleží dvě parkovací místa, jež jsou zahrnuta v inzerované ceně. Uvedená cena je za dokončený dům, včetně podlah (plovoucí podlahy Quick Step), obkladů a dlažeb (RAKO Random a Cemento), zařizovacích předmětů (JIKA, RAVAK, CUBITO) i vnitřních dveří. V ceně je zahrnuto i parkovací stání ze zámkové dlažby před domem.

Developerský projekt U Hřiště se nachází severně od hranic Prahy, v těsné blízkosti města Neratovice, v obci Kojetice. Lokalita je v docházkové vzdálenosti (400 m) od zastávky autobusů, se spojením na Metro C a od zastávky vlaků (700 m) s přímým vlakovým spojením do Prahy (na Masarykovo nádraží).

Předností bezesporu je, že průběžné financování výstavby není námi vyžadováno – pouze rezervační jistina 100.000,- Kč. Další část ve výši Kč 400.000 se hradí po podpisu Smlouvy o smlouvě budoucí kupní a zbývající část celé Kupní ceny Klient hradí až při samotném podpisu KS.

Pro více informací mě kontaktujte.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
F3
Provize
včetně provize
Okres
Mělník
Obec
Kojetice
Část obce
Kojetice
Datum aktualizace
14.3.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
4 pokoje
Stav objektu
Novostavba
Budova
Cihlová
Zastavěná plocha m2
66
Plocha parcely m2
282
Elektřina
230V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet, Satelit
Topení
Jiné
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře