Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
info v RK
Počet obrázků17
Prodej exkluzivního pozemku se stavebním povolení pro stavbu rodinného domu v obci Obory.
  • Bydlení
    Využití pozemku
  • 1723 m2
    Celková plocha
  • Okraj obce
    Umístění pozemku

Prodej exkluzivního pozemku se stavebním povolení pro stavbu rodinného domu v obci Obory.

Obory, okres Příbram

V exkluzivní zastoupení majitele nabízím k prodeji rohový a zároveň největší pozemek (1723 m²) v nové zástavbě rodinných domů v obci Obory, nedaleko Dobříše a Příbrami. Na jihovýchodně orientovaném pozemku jsou dvě základové desky o velikosti 14880x8320 a 7420x6240. Jelikož byl pozemek svažitý musel majitel odstranit velké množství zeminy. Na základové desce pro rodinný dům jsou vystavěny nosné příčky, na kterých je položena betonová stropnice, tím vznikla v
suterénu dvojgaráž. Na stropnici se už dá přímo stavět. Druhá menší základová deska byla myšlena jako dílna, nebo domek pro hosty. V roce 2019 bylo vydáno stavební povolení pro rodinný dům s celkovou investicí 4.500.000 Kč. Do současné doby majitel nainvestoval 1.600,000 Kč.
Na pozemku jsou zhotoveny zemní práce, elektro přípojky, kanalizace včetně přípojky k ČOV, rozvaděč je osazen elektroměrem, který je připojen na staveništní proud, na pozemku je vrtaná studna v hloubce 35 m. Dále je na pozemku betonová akumulační jímka v objemu 7000 l.
Na základových deskách je možno postavit i jiný rodinný dům, jak zděný nebo, dřevostavba o půdorysu desek. Pozemek je vhodný i pro investici, druhý domek by se dal případně pronajímat. Vzhledem k velikosti pozemku se nabízí možnost i rozdělení pozemku na dva a postavení dvou rodinných domů. Pozemek je otevřený na všechny světové strany, nedaleko je les, cyklotrasy, turistické cesty a z pozemku je jedinečný výhled.
V obci je obecní úřad, potraviny, restaurace.
Pozemek je nedaleko od zastávky bus; linka 754 (do Příbrami, Sedlčan) a linky a 520 (na Dobříš).
Příbram, Sedlčany a Dobříš jsou ve vzdálenosti 15 km, tedy 15-20 minut jízdy odtud; do Prahy se dostanete za 45 min.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
03102023
Provize
včetně provize
Okres
Příbram
Obec
Obory
Část obce
Obory
Datum aktualizace
4.4.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Bydlení
Plocha parcely m2
1723
Zástavba
Obytná
Elektřina
400V
Voda
Místní zdroj
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová

Kontaktovat makléře