Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
3 700 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků22
Prodej velkého rodinného domu 3+1, s velkou zahradou a loukou, užitná plocha 258 m², celková plocha pozemku 6473 m², v obci Norberčany okres Olomouc
  • 3 pokoje
    Dispozice
  • 258 m2
    Užitná plocha
  • 6473 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Po rekonstrukci
    Stav objektu

Prodej velkého rodinného domu 3+1, s velkou zahradou a loukou, užitná plocha 258 m², celková plocha pozemku 6473 m², v obci Norberčany okres Olomouc

Norberčany, okres Olomouc

Prodej samostatně stojícího cihlového rodinného domu v klidné obci Norberčany v okrese Olomouc. Dům je částečně podsklepený a má rozložení s dispozicí 3+1. Užitná plocha domu činí 258 m². K domu patří zahrada o rozloze 1799 m² a trvalý travní porost o rozměru 4150 m², celková plocha pozemku je 6473 m². Dům je ideální pro klidné bydlení a nabízí možnost chovu zvířat nebo provozování zemědělství. Do domu vstupujeme přes prostornou verandu, ze které vstupujeme do obytné části domu. V přízemí domu se nachází kuchyně, prostorný obývací pokoj, ložnice, pokoj, veranda, koupelna, samostatná toaleta a spíž na potraviny. V půdním prostoru je provedená částečná příprava na půdní vestavbu. Vaření je zajištěno elektrickým sporákem s troubou. Koupelna je vybavena vanou a sprchovým koutem. Zahrada je rozdělena do dvou částí. V přední části se nachází skleník a ovocné stromy. Druhá část zahrady slouží k odpočinku u bazénu a k posezení pod pergolou. K domu náleží rozlehlé louky, vhodné i pro chov zvířat. Přes louky protéká potok. Dům je ve velmi dobrém stavu, po rekonstrukci. Před 15 lety proběhla rekonstrukce střechy, nových plastových oken a fasády včetně zateplení. Elektřina v mědi a rozvody vody a odpadů jsou již v plastu. Vytápění a ohřev vody je zajištěn kotlem na tuhá paliva. Na střeše domu jsou umístěné solární panely, které mohou sloužit jak k ohřevu teplé vody, tak k vytápění. Dům je napojen na inženýrské sítě - obecní vodovod a elektrickou přípojku. Odpad řešen jímkou. Rodinný dům má nízké náklady na svůj provoz. Prodej je včetně materiálů pro řešení půdní vestavby.

Lokalita Obec Norberčany se nachází v Olomouckém kraji, okres Olomouc. Obec leží mezi lesy, ale i tak nabízí snadnou dostupnost do okolních měst jako jsou Moravský Beroun (7 km), Město Libavá (5 km) a Šternberk (24 km).

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
301
Provize
včetně provize
Okres
Olomouc
Obec
Norberčany
Část obce
Norberčany
Datum aktualizace
26.3.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
3 pokoje
Stav objektu
Po rekonstrukci
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Plocha parcely m2
6473
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V, 400V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Jímka
Telekomunikace
Internet
Topení
Ústřední tuhá paliva, Jiné
Doprava
Silnice, Autobus
Komunikace
Betonová, Dlážděná, Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře