Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
5 900 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků11
Prodej bytu 2+1, 68 m2 s velkou terasou 14 m2 nedaleko moře v letovisku Benalmádena, Španělsko
  • 3+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 68 m2
    Plocha
  • 3
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Prodej bytu 2+1, 68 m2 s velkou terasou 14 m2 nedaleko moře v letovisku Benalmádena, Španělsko

Arroyo De la Miel, okres Benalmádena

Nabízíme ke koupi krásný světlý byt s dispozicí 3+1 v uzavřené komunitě nedaleko města Arroyo De la Miel na Slunečném pobřeží ve Španělsku. Jeho obytná plocha je 68 m2 a nachází se ve 3. patře bytového domu pouze s 11 bytovými jednotkami. Byt nabízí prostornou vstupní chodbu, dvě ložnice, obývací pokoj s jídelním koutem, kuchyň a koupelnu s vanou, toaletou a bidetem. Velkou výhodou je prostorná krytá terasa 14 m2 orientovaná na jihovýchod s výhledem na bazén a místní park. Byt se prodává bez zařízení, pouze s kuchyňskou linkou a spotřebiči. Součástí prodeje je i jedno parkovací stání v podzemní garáži.

Byt je součástí bezpečné a klidné komunity, celá oblast je hlídaná bezpečnostními kamerami. Výhodou je využívání společného bazénu, venkovních zahrad a parku. Jsou zde nízké náklady na bydlení, ale komunita nepovoluje krátkodobé pronájmy. Veškerá občanská vybavenost je jen pár minut chůze - supermarket, restaurace či škola. Na pláž je to 600 metrů.

Slunečního pobřeží se pyšní krásnými písčitými plážemi a 300 slunečními dny v roce. Ve městě a jeho okolí je řada turistických atraktivit, velmi pestrá nabídka místních restaurací, barů, kaváren a zajímavých obchůdků. Příjemné klima a rozlehlé pláže s veškerou vybaveností vytváří ideální podmínky pro váš druhý domov ve Španělsku.

Vydejte se s námi na poznávací výlet do Španělska! Máme zde českou makléřku, která vám ráda nemovitost nejen ukáže, ale i seznámí s okolím a nejbližšími plážemi, pomůže s letenkami, vyzvednutím na letišti a ubytováním. Kontaktujte nás pro více informací! Kompletní nabídku nemovitostí v zahraničí naleznete na našich stránkách Evropa realitní kancelář Olomouc.

Informace o nemovitosti

Poznámka k ceně
239.000 EUR
Provize
včetně provize
Okres
Benalmádena
Obec
Arroyo De la Miel
Datum aktualizace
17.2.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
3
Dispozice bytu
3+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
5
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře