Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
22 800 000 Kč

D - Méně úsporná
Počet obrázků33
Prodej okouzlující vily 5+kk v klasickém španělském stylu s bazénem a zahradou, Málaga, Španělsko
  • 5 a více pokojů
    Dispozice
  • 320 m2
    Užitná plocha
  • 800 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Vila
    Typ objektu
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Prodej okouzlující vily 5+kk v klasickém španělském stylu s bazénem a zahradou, Málaga, Španělsko

Malága, okres Provincie Málaga

Představujeme k prodeji krásnou španělskou vilu v jedné z nejvyhlášenějších soukromých čtvrtí v Malaze. Tato tří podlažní nemovitost s dispozicí 5+kk a užitnou plochou téměř 320 m2 nabízí přepychové bydlení jen 200 metrů od písčité pláže Playa El Dedo.

Po vstupu do domu se dostaneme do horního patra, kde se nachází vstupní hala, hlavní obývací pokoj a kuchyně s jídelnou a přístupem na velkou terasou, kde si můžete užívat venkovní posezení. Dále se na tomto patře nachází koupelna a toaleta. V mezi patře domu se nachází další obytný prostor s přilehlou ložnicí. V přízemí domu najdeme dva pokoje se sdílenou koupelnou a hlavní ložnici s vlastní koupelnou a šatnou.

K domu náleží pozemek o výměře 800 m2, který je osázen středozemními rostlinami a vzrostlými palmami. Nemovitost se prodává včetně veškerého zařízení, součástí vybavení jsou také klimatizační jednotky. Výhodou je parkovací stání před domem. Nemovitost se nachází v soukromé čtvrti s 24h ostrahou a možností využívání sportovního, golfového a námořnického klubu.

Málaga coby hlavní město Slunečního pobřeží se pyšní 16 krásnými plážemi a 300 slunečními dny v roce. Ve městě a jeho okolí je řada turistických atraktivit jako Býčí aréna, Římské divadlo, botanická zahrada a několik muzeí. Příměstskou dopravou je možné podívat snadno se do dalších letovisek - Fuengirola, Torremolinos, Benálmadena či podnikat i delší výlety do vnitrozemí. Velmi pestrá nabídka místních restaurací, barů, kaváren a vzkvétajících obchodů výborně doplňuje rozlehlé pláže s veškerou vybaveností a vytváří tak ideální podmínky pro váš druhý domov ve Španělsku.

Vydejte se s námi na poznávací výlet do Španělska! Máme zde českou makléřku, která vám ráda nemovitost nejen ukáže, ale i seznámí s okolím a nejbližšími plážemi, pomůže s letenkami, vyzvednutím na letišti a ubytováním. Kontaktujte nás pro více informací! Kompletní nabídku nemovitostí v zahraničí naleznete na našich stránkách Evropa realitní kancelář Olomouc.

Informace o nemovitosti

Poznámka k ceně
948.000 EUR
Provize
včetně provize
Okres
Provincie Málaga
Obec
Malága
Datum aktualizace
8.4.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Vila
Dispozice domu
5 a více pokojů
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Plocha parcely m2
800
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Energetická náročnost
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře