Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
volejte makléři

C - Úsporná
Počet obrázků56
Exkluzivní prodej samostatně stojícího domu v obci Zlatá, Praha-východ.
  • 344 m2
    Užitná plocha
  • 1434 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Vila
    Typ objektu
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Exkluzivní prodej samostatně stojícího domu v obci Zlatá, Praha-východ.

Zlatá, okres Praha-východ

V exkluzivním zastoupení majitele nabízím k prodeji samostatně stojící rodinný dům z roku 2013, s pozemkem o celkové výměře 1 434 m2 v obci Zlatá, okres Praha-východ, který svým novým majitelům nabídne klidné bydlení s dobrou dopravní dostupností do hlavního města.

Velkoryse řešený dům disponuje dvěma nadzemními podlažími a je řešen jako 7+kk + 3 koupelny, 4 toalety, 2 terasy a garáž pro 2 vozidla.

V přízemí je centrální obývací pokoj s kuchyňským koutem (63 m2), ze kterého je možné vstoupit na jihovýchodně orientovanou terasu s výhledem do zahrady, která zajišťuje naprostý klid a soukromí. Dále se v přízemí nachází hlavní ložnice s přímým vstupem do soukromého SPA, jehož součástí je vířivá vana, sauna, sprchový kout a toaleta. Další součástí přízemí je vstupní hala, 2 šatny, toaleta pro hosty a garáž pro dvě vozidla.

V druhém nadzemním podlaží je dominantou pokoj (ložnice) pro hosty, ke kterému náleží samostatná koupelna s vanou a toaletou, šatna a prostorná terasa. Dále se zde nachází 4 samostatné neprůchozí pokoje, centrální hala, koupelna se sprchovým koutem, toaletou a technická místnost.

V interiéru domu byly použity velmi kvalitní materiály a vše je zpracováno v nejvyšší kvalitě. V členité zahradě se nachází přírodní jezírko, vinný sklípek a zahradní domek. Centrální vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kondenzační kotel umístěný v technické místnosti v druhém podlaží. Objekt je napojen na vodovod a kanalizaci.

Obec Zlatá leží zhruba 6 kilometrů jižně od Úval a 10 kilometrů severně od Říčan. Jedná se o klidné místo se základní občanskou vybaveností a dobrou dopravní dostupností do Prahy. V obci staví autobusové linky Pražské integrované dopravy (326, 686 aj.), dostupnost autem na metro Černý most zhruba za dvacet minut.

Užitná plocha 344 m2, zahrada 1196 m2, pozemek 1 434 m2.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
307104
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Praha-východ
Obec
Zlatá
Část obce
Zlatá
Datum aktualizace
8.4.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Vila
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Plocha parcely m2
1434
Zástavba
Obytná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Topení
Ústřední plynové
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře