Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
6 998 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků20
Prodej domu 4+1 se sklepem, pozemek 708 m2, obec Mostkovice
  • 4 pokoje
    Dispozice
  • 163 m2
    Užitná plocha
  • 708 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Vila
    Typ objektu
  • Dobrý
    Stav objektu

Prodej domu 4+1 se sklepem, pozemek 708 m2, obec Mostkovice

Generála Kraváka, Mostkovice, okres Prostějov

Nabízíme Vám tuto úžasnou vilu k prodeji v městečku Mostkovice v Olomouckém kraji. Tato luxusní nemovitost se nachází na adrese Generála Kraváka 194/10 a disponuje výměrou pozemku 708 m2. Dům má využitelnou plochu 163 m2. V roce 2014 prošlo přízemí celkovou rekonstrukcí, díky čemuž se můžete těšit na moderní a komfortní bydlení.

Vila má celkem 3 podlaží, z nichž jedno je podzemní (sklep). Přízemí nabízí prostornou obývací oblast spojenou s kuchyní a koupelnu. Z obývacího pokoje máte přímý vstup na terasu s výhledem do zahrady. V horním patře se nacházejí další 3 ložnice a koupelna.

Vybavení domu zahrnuje částečně zařízený interiér, možnost připojení k plynové síti a veřejného vodovodu. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci, což zajišťuje pohodlné a bezproblémové denní žití. K bydlení patří také pozemek s krásnou zahradou s potůčkem, kde si můžete užívat rodinné grilování či odpočinek na slunných terasách.

V této lokalitě si můžete užívat klidného venkovského života s blízkou dostupností veškeré občanské vybavenosti. V okolí najdete školy, obchody, restaurace a další služby pro pohodlné fungování. Pro milovníky přírody zde nechybí cyklostezky a turistické trasy pro procházky a sportovní aktivity.

Nemovitost je v osobním vlastnictví. Pro více informací neváhejte kontaktovat našeho makléře Ing. Jiřího Nováka. Tato vila je skvělou investicí pro vaše nové bydlení v klidném prostředí Malebného městečka Mostkovic. Nezmeškejte tuto unikátní příležitost!

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
36690
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu cena vč. provize a právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Prostějov
Obec
Mostkovice
Část obce
Mostkovice
Ulice
Generála Kraváka
Datum aktualizace
3.5.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Vila
Dispozice domu
4 pokoje
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Plocha parcely m2
708
Počet míst k parkování
1
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové
Doprava
Silnice, Autobus
Komunikace
Neupravená
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře