Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
5 990 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků10
Prodej bytu 4+kk 120 m2
  • 4+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 4
    Podlaží
  • Podkrovní
    Typ bytu
  • Cihlová
    Budova

Prodej bytu 4+kk 120 m2

Míru, Kolín II, Kolín, okres Kolín

Vážení zájemci,
pokud toužíte po pohodlném bydlení v nestísněných otevřených prostorech, máme pro Vás nabídku, která Vás jistě osloví. Ve výhradním zastoupení majitelů si Vám dovolujeme nabídnout nový, zcela vyjímečný podkrovní byt s dispozicí 4+kk s příslušenstvím, technickou místností a komorou. Byt má užitnou plochou 120 m2 a nachází se v třípodlažním zděném bytovém domě ve staré sídlištní zástavbě. Byt je kompletně vybavený novým bytovým zařízením. Řešení bytu je moderní a praktické. Dominantou bytu je opravdu velký obývací pokoj napojený na kuchyňský kout. Za kuchyňským koutem najdeme velice praktickou pracovnu oddělenou od obývacího pokoje dveřmi. Další místností je velký dětský pokoj a za dětským pokojem je umístěna prostorná ložnice. Proti ložnici je umístěna koupelna s vanou a se sprchovým koutem. Vedle koupelny je samostatné WC. Na konci chodby je velká technická místnost, kde je umístěn plynový kotel a elektrický bojler a vedle technické místnosti je ještě praktická komora. Vytápění bytu je teplovodní podlahové napojené na plynový kotel. O teplou vodu se postará elektrický bojler.
Vzhledem ke skutečnosti, že se byt nachází ve staré klidné sídlištní zástavbě obklopené vzrostlou zelení, bydlení je zde příjemné. Výborná je občanská vybavenost, školka, škola, obchody, restaurace, plavecký bazén, zahrádkářská kolonie, vše je v dochozí vzdálenosti. Do centra města je to pouhých deset minut chůze.
S ohledem na vyjímečnou a neopakovatelnou nabídku prohlídku doporučuji, proto mne neváhejte kontaktovat, rád Vám byt představím.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
23SF101
Provize
včetně provize
Okres
Kolín
Obec
Kolín
Část obce
Kolín II
Ulice
Míru
Datum aktualizace
20.3.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
4
Dispozice bytu
4+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
4
Zástavba
Obytná
Elektřina
230V, 400V
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře