Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
3 900 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků14
Dům 790m2, statek, chalupa, sta. pozemek s domem 1437m2, stavební poz.1185m2, stodoly, technická stavení, přírodě, zahrada, studna, Chrudim - Štěpánov u Skutče
  • 1080 m2
    Užitná plocha
  • 2622 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Vila
    Typ objektu
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Dům 790m2, statek, chalupa, sta. pozemek s domem 1437m2, stavební poz.1185m2, stodoly, technická stavení, přírodě, zahrada, studna, Chrudim - Štěpánov u Skutče

Štěpánov, Štěpánov, Skuteč, okres Chrudim

V srdci přírody blízko do Chrudimi i Vysokého Mýta můžete zde bydlet, relaxovat i podnikat z domova. Dům, chalupa či statek 790m2 rozdělena na obytnou část 620m2 ( 350m2 obýváno) prostornou stodolo 290m2 a dalšími technickými staveními společně s praktickým vnitřním dvorem 750m2 tvoří komplex, který bude Vaším milovaným místem k životu i odpočinku či podnikání. Pozemek nabízí příležitosti ke rozšiřování usedlosti či tvoření dalšího nového domu.

Chytrá dispozice místností umožnuje zachování půdorysu nebo jeho úpravu. Několik pokojů v přízemí s velkou variabilitou a prostorná koupelna. V patře dva byty 3KK a 2kk. Prostorná chodba spojuje všechny místnosti a napojuje na vstupní prostornou hala s množstvím úložných prostor.


Soukromá zahrada, romantický dvůr 840m2, nezastavěné stavební pozemky celkem 2085m2 má pestré využití k rozšíření stávajících budov, pěstování plodin, chování zvířat, společně se stodolou a technickými staveními dávají prostor tu Vaší podnikatelskou i soukromou fantazii.
Doporučujeme prohlídku.
Občanská vybavenost je na dosah přímo ve Skutči. Blízko Vysokém Mýto, Chrudim či Pardubice.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
129127
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Provize
včetně provize
Okres
Chrudim
Obec
Skuteč
Část obce
Štěpánov
Ulice
Štěpánov
Datum aktualizace
2.4.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Vila
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Plocha parcely m2
2622
Odpad
Septik
Plyn
Plynovod
Topení
Ústřední tuhá paliva
Doprava
MHD, Silnice, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře